WINKELIERSACTIE

Winkeliers Actie: Versier je etalage in kerstsfeer en win €250,-

In de periode van 11 t/m 22 december heeft Zweep Events een leuke kosteloze actie in petto voor de ondernemers/winkeliers in de gehele binnenstad/centrum van Winschoten. Deze kunnen kans maken op maar liefst €250, €150 of €75,-
Hoe? Door in bovengenoemde periode de etalage/gevel in de sfeer van winter/kerst te brengen. Alle deelnemende winkels worden vooraf gepubliceerd en achteraf nogmaals uiteraard met foto van de etalage. Dit alles wordt meegenomen in diverse media zoals OldambtNu.nl. Alle deelnemende winkeliers worden inclusief foto op de facebookpagina van OldambtNu gepubliceerd. Door het liken op de foto’s wordt er automatisch gestemd op de mooiste etalage.
Uiteindelijk zal er een top drie ontstaan voor de mooiste etalage van 2017. Tevens zal er een onafhankelijke jury aanwezig zijn. Inzet speelt een grote rol.
Op zaterdag 23 december worden de drie genomineerden bekend gemaakt
Het doel hiervan is extra gratis promotie voor de winkeliers en een nog bruisender Winschoten tijdens deze gezellige winterse dagen.
Om deel te nemen graag aanmelden zodat we weten wie er gepubliceerd moeten worden, van welke etalages foto’s moet worden genomen en zodat we iedereen op de hoogte kunnen houden.
Ga naar de winkeliers actie Winschoten op

winkeliersactie
  • Uw gegevens

ONZE CONCEPTEN

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Contact

Momenteel zijn er geen medewerkers online, u kunt ons een mail achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt